Home Zprávy Plánování cestování je opět o něco jednodušší. Omio představuje unikátní plugin pro ChatGPT

Plánování cestování je opět o něco jednodušší. Omio představuje unikátní plugin pro ChatGPT

by Redakce
Tomáš Vocetka - Omio

Omio, přední světová bookingová platforma, nabízející komplexní služby v oblasti pozemní, letecké a trajektové dopravy, přichází s inovací, která usnadní vaše plánování cest. Společnost představuje plugin pro ChatGPT, který v reálném čase poskytuje informace o dostupných spojích, cenách jízdenek a mnoho více.

Jak to funguje: Integrace s ChatGPT

Díky tomuto pluginu mohou uživatelé ChatGPT snadno vyhledávat a srovnávat možnosti cestování – ať už vlakem, autobusem, letadlem či trajektem. Za touto novinkou stojí vývojářský tým Omio, působící v Praze, vedený technologickým ředitelem Tomášem Vocetkou.

Tomáš Vocetka, CTO společnosti Omio, sdílí svůj pohled na vývoj a vizi tohoto pluginu: “V posledních dvou letech náš technologický tým v Praze intenzivně vyvíjel API pro integrace ve službách ostatních firem, který jsme loni odstartovali úspěšnou pilotní spoluprací s Uberem ve Spojeném království. Těší nás, že se nám nyní podařilo jej uplatnit také ve světě OpenAI a přinést tak další inovaci v oblasti cestovních technologií. Díky pluginu mají nyní uživatelé ChatGPT přístup ke spojům více než 1 000 poskytovatelů dopravy ve 37 zemích a mohou od ChatGPT rychle a pohodlně získávat informace, na které by jim v minulosti odpovídala cestovní kancelář nebo by je museli zdlouhavě manuálně vyhledávat.

Omio app
Autor: Omio

Vize Omio: Demokratizace cestování v éře umělé inteligence

„Naší vizí je umožnit miliardám lidí pohodlný přístup k cestování kdekoli a kdykoli. Spuštění pluginu Omio pro ChatGPT je pro nás inovace, která nám umožní za tímto cílem jít ve světě generativní umělé inteligence,“ pokračuje Vocetka. „Dáváme cestujícím po celém světě možnost vyhledávat, porovnávat a rezervovat spoje dle svých vlastních podmínek. S pomocí pluginu se mohou ChatGPT zeptat například na nejrychlejší cestu vlakem nebo na nejlevnější způsob, jak cestovat s rodinou v hlavní sezoně,“ říká Vocetka.

Tomáš Vocetka - Omio
Tomáš Vocetka, CTO @ Omio. Autor: Omio

Jak začít: Plugin Omio již v obchodě s pluginy

Plugin Omio je nyní dostupný k instalaci přímo v obchodě s pluginy ChatGPT. Jeho síla spočívá také v kombinaci s dalšími cestovními pluginy, díky nimž můžete plánovat aktivity na místě, najít ubytování nebo restauraci a tím pádem komplexně naplánovat celou vaši dovolenou.

Využití AI v podnikání - AI startupy

Číst dále

AI Crunch

Online magazín AI Crunch přináší informace ze světa umělé inteligence. Sleduj nové trendy a nadějné startupy využívající potenciál AI. Obsah pro tebe chroustáme do čtivé podoby.

©2024 AI Crunch